Jedinečná příležitost dopřát si steakové menu připravené šéfkuchařem světového renomé Daliborem Navrátilem doplněné o výběr whisky firmy Stock sestavený Brand Ambasadorem a zástupcem firmy Janem Kuchařem.

Nabídka grilovaných mas

Steak tatarských kočovníků – hovězí tatarák ze stářeného masa s česnekovými topinkami – Jedná se o tradiční úpravu hovězího masa, jak jej připravují Tataři.

Grilované kuřecí paličky ve filipínské úpravě Liempo

V papilotě grilovaný filet z čerstvého norského lososa, v úpravě graved-lax, podávaný s créme freiche a čerstvými bylinkami

Krůtí prsa marinovaná v čerstvé kokosové emulzi v kafrovém listí a třtinovém cukru Jedná se o asijskou úpravu. Marinovat budeme pomocí vakua.

Grilovaná vepřová krkovice bez kosti, marinovaná v Thajské černé a červené omáčce, slané sójové omáčce Kikkoman, Galangalu a v pálivých papričkách pirry pirry

Grilovaný hovězí steak top-sirloin Ochutnáte hovězí steak, který je stářený novou metodou, v této republice ještě méně známou.

Nabídka příloh, salátů a pečiva

Brambory Louisiana, jedná se o nejoblíbenější bramborovou přílohu ke grilovaným steakům na světě. Tato receptura pochází z Ameriky.

Brambory Ceasar s parmazánem.

Restovaná mrkev Vichy.
Tato zeleninová příloha pochází z francouzské lázeňské oblasti Vichy.

Salát Panzanella s pečeným chlebem a trhanou sušenou parmskou šunkou, kapari

Pikantní mexické fazole s čerstvým koriandrem a vyloupanou kukuřicí s pálivou papričkou Habanero.

Nabídka křupavého bílého a tmavého pečiva.

Nabídka omáček ke steakům

Omáčka Pfeffer willy.
Bazalkové pesto s piniovými oříšky.
Lehce pikantní asijská omáčka.
Omáčka z pečeného třeného česneku a modrého sýru.

Nabídka drinků

Johnnie Walker Blender ́s Batch No.1 (steak tatarských kočovníků)
Clynelish 14yo (grilované kuřecí paličky)
The Singleton of Dufftown 12yo (grilovaný filet z čerstvého lososa)
Cardhu 15yo (marinovaná krutí prsa)
Johnnie Walker Double Black (grilovaná vepřová krkovice)
The Singleton of Dufftown 18yo (grilovaný hovězí steak)

Šéfkuchař & brand ambassador

Šéfkuchař

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený kuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ryby a mořské plody společně s českou klasickou kuchyní. Nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské; pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, která dá při úpravě plně vyznít jejich chuťovému potenciálu, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel.
Absolvoval stáže v zahraničí:
Francie
• Bretagne (rybí restaurant, brasserie)
• Paříž (hotel Ritz)
• Lyon (le guide restaurant)
• La Provence (caffeteria, zaměření na cukrárnu a pralinky)
• Le Puy (Espaly Saint Marcel, hotel Le Puy)
• Lyon(brassérie Paula Boccuse)
Belgie
• Brusel (Grand Place, rybí restaurant)
Švýcarsko
• Bern (hotel La Pergola)
Zkušenosti:
• žák Jeana Phillipa Rowbatchefa (3 Michelin Guide za cukrárnu), Yyana Guyniea (šéfkuchař francouzské ambasády),Joela Robouchonna, Michala Myšáka, který studoval institut Paula Boccuse v Paříži a v jeho restaurantu pracoval dva roky; pod tímto šéfkuchařem pracoval tři roky a do jeho hotelu v Lu Puy každoročně dojíždí na stáž
• lektor Pražského kulinařského institutu
• lektor gastronomických seminářů
• gastronomický poradce ve školních jídelnách pro českou republiku při EU
• lektor kulinářské akademie pod záštitou Evropské unie a hl. města Prahy (kurz francouzského kulinářství)
• komisař a člen poroty Czech Specials při EU
• v pozici šéfkuchaře získal ocenění Grand restaurant – 1 a 3. místo. Hotel Villa Voyta (je zařazen v řetězci SLH - Small Luxury Hotels, patřil mezi 25 nejluxusnějších malých hotelu na světě)
• rytíř francouzského rytířského řádu Chaine des Rotisseurs,založeného roku 1248
• gastronomický dohled v sídle PPF Gate Petra Kellnera rok 2010 – 2011
• spolupráce na vývoji mléčných produktů mlékárny Tatra Hlinsko vlastníka pana Babiše
• gastronomický dohled v restauraci a bistru Oblaca na zrekonstruované Žižkovské věži
• gastronomicky dohled a lektor v gastroateliéru společnosti JIP
• majitel firmy Gastro Clinick
Publikace v periodikách:
Hospodářské noviny, Lidové noviny, MF Dnes, Právo, Food, Marianne, Apetit, Gurmet, Instinkt, Gastro revue, Minutka, Elle, Gurmán a všech odborných gastronomických publikacích
Česká televize:
Sama doma, Dobré ráno s českou televizi, Hospoda u Druhé šance, Události komentáře,
VIP hosté:
Václav Havel, Václav Klaus, Vladimír Špidla, Stanislav Gross,rodina Šternberků, rodina Schwanzenbergů; George Bush, Bill Clinton,Bill Gates, Arnold Schwarzeneger, ministři královské rodiny,francouzský prezident Jacques René Chirac, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Petr Kellner PPF Gate, Martin Roman ČEZ, Miroslav Toplánek, Miloš Zeman, Karel Gott, Lucie Bílá, Lenka Filipová, Helena Vondráčková, Pavel Horáček, Petr Hapka, Karel Svoboda, Miroslav Donutil, Jiřina Bohdalová, Jaromír Jágr, Dominik Hašek, Roman Šebrle a řada dalších.
akce pro ministry izraelské vlády, příprava finger food-rautu 3. tisíciletí pro majitele spol. Ferrari, Volkswagen group, představenstvo automobilové společnosti Škody Mladá Boleslav